Huisregels

 :: Algemeen :: Huisregels

Ga naar beneden

Huisregels

Bericht van Stooge op za 10 nov 2007 - 14:32

Huisregels van Prijzen voor Iedereen:

Om het zo gezellig mogelijk op het forum te houden hebben wij een paar huisregeltjes opgesteld.

1. Het staat iedereen vrij om prijsvragen te plaatsen, ook al weet hij / zij de antwoorden niet.

2. Indien een prijsvraag een "niet geschikt voor kinderen" - gehalte heeft, gelieve de prijsvraag in de daarvoor bestemde 18+ sectie te plaatsen, daar het forum ook door kinderen bezocht kan worden.

3. Het staat iedereen ook vrij om op topics cq berichten te reageren, dit forum bestaat natuurlijk niet uit alleen prijsvragen.

4. Indien je iemand benadert of door iemand benaderd wordt voor een ruil, houdt dan in acht dat een ruil nooit en te nimmer vanzelfsprekend is. Respecteer de tegenpartij als hij / zij niet op een ruil wil ingaan.

5. Discussies zijn prima, maar niet wanneer er scheldpartijen ontstaan. Racisme, sexisme of discriminatie in de ruimste zin (sexuele voorkeur, geloofsovertuiging, politieke voorkeur etc), aantijgingen zonder bewijs, het gebruik van scheldwoorden / schuttingtaal en dergelijke zullen niet geaccepteerd worden.
Dreigementen (in welke vorm dan ook) leiden onherroepelijk tot een ban. Hier is verder geen discussie over mogelijk.

6. Onze leden en moderators / administrators doen hun best om zoveel mogelijk prijsvragen te posten, het is natuurlijk vervelend om te constateren dat sommige mensen deze kopieren naar andere forums. Indien iemand dit doet en het wordt geconstateerd, zal die persoon een waarschuwing krijgen en bij herhaling hiervan voor onbepaalde tijd verbannen worden.

7. Verder moedigen wij nieuwe ideeën op het forum aan, je kan hier altijd een moderator / administrator over aanspreken.


Namens het hele team, een fijne tijd toegewenst hier op het forum

ps. meld je alleen aan als je ook daadwerkelijk van plan bent het forum regelmatig te bezoeken en / of ook zelf een actieve bijdrage kunt / wilt leveren.
avatar
Stooge
Admin


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 :: Algemeen :: Huisregels

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum